Az Underboss Vagyonvédelmi Kft. 2010.-ben alakult meg és kezdte meg működését Magyarországon. Az elmúlt több mint 3 év után elmondhatjuk, hogy cégünk a folyamatos növekedése eredményeként szinte az ország egész területére kiterjedően végezzük szolgáltatásainkat Megbízóink részére.

1. Az UNDERBOSS  Vagyonvédelmi Kft. üzletpolitikája Az Underboss Vagyonvédelmi Kft. tevékenységi köre és működési területe értelemszerűen mindenkori üzletpolitikai célkitűzéseinknek alárendelve került meghatározásra. Működésünk első két évében 2010-2011.-ben alapvető célkitűzésünk az volt, hogy cégünket a piac szereplőivel az ország egész területén megismertessük és a bevezetést követően piaci jelenlétünket tartósan megszilárdítsuk. Ezután került sor 2012.-ben jelentős profiltisztításra, amelynek eredményeként lett kijelölve alaptevékenységünk és meghatározva hosszú távú üzletpolitikai stratégiánk. Megítélésünk szerint 2010.-ben helyesen jelöltük ki a fő irányvonalakat és ennek köszönhetően a mai napig nem kényszerültünk jelentős változtatásokra. Üzletpolitikai filozófiánk döntő eleme 2010.-től kezdődően a mai napig változatlanul az, hogy kizárólag hosszú távú partner és munkakapcsolat kialakítására törekszünk Megbízóinkkal. Ebből adódik természetesen az is, hogy az Underboss Vagyonvédelmi Kft. jelenlegi fejlettségi stádiumában már nemcsak kiválasztott biztonságszolgálati cégként funkcionálunk, hanem mi is tudatosan célirányozzuk és választjuk meg a potenciális Megrendelők köréből leendő partnereinket. A kölcsönösen tudatos és szelektív partnerválasztást követően természetesen óriási hangsúlyt fektetünk munkavégzéseink során a harmonikus és bizalmi munkakapcsolat kialakítására és megőrzésére. Ennek jegyében lettek kialakítva - és értelemszerűen folyamatosan továbbfejlesztve - működésünk és szolgáltatásunk szinten tartásának garanciális elemei. (Személyzeti politika, ellenőrzési szisztéma, pénzügyi és egyéb garanciális rendszerek.) Úgy gondoljuk, hogy a jövőben sem kényszerülünk üzletpolitikai stratégiánkat és taktikánkat alapvetően megváltoztatni és továbblépésként az alábbi fejlődési irányvonalakat, tartjuk megalapozottnak.            

Meglévő régi partnereinknél egyre szélesebb körű komplex szolgáltatások nyújtásával "szolgáltató és egyúttal biztonsági szaktanácsadó" státuszunkat megőrizni.            

A multinacionális cégek és dinamikusan fejlődő hazai vállalatok körében újabb nagy volumenű munkák megszerzésével hosszú távú partnerkapcsolatokat kialakítani.

2. Az UNDERBOSS Vagyonvédelmi Kft. működési területe Alaptevékenységünk az objektumőrzés, amelyen belül, irodaházakat, magyar és külföldi érdekeltségű multinacionális cégek ipari objektumait őrizzük. Alaptevékenységünk ellátásán túl partnereink részére természetesen igyekszünk igény szerint teljes körű komplex szolgáltatást nyújtani, így "mellékszolgáltatásként" az alábbi szolgáltatásokat szoktuk felajánlani Megbízóink részére: 1. szakértői és szaktanácsadói szolgáltatás, komplex vagyonvédelmi auditok elkészítése 2. komplex biztonságtechnikai vagyonvédelmi rendszerek megtervezése és kivitelezése                    

3. érték- és pénzkísérés, érték- és pénzőrzés                   

4. komplex rendészeti feladatok ellátása                    

5. rendezvények biztosítása                   

6. speciális személyvédelem                    

7. kiemelt objektumok őrzése                   

8. adósságbehajtás, magánnyomozás

©2022 Underboss Kft. - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés